Kwalificaties en klacht

Alle relatietherapeuten in Amsterdam zijn in de basis opgeleid tot psycholoog aan de universiteit. Psychologie is een goede basis voor relatietherapie. Om jezelf EFT-Relatietherapeut te mogen noemen kun je hier een speciale opleiding voor volgen gericht op EFT. Al onze relatietherapeuten hebben minimaal 1 opleiding hierin gevolgd.

De behandelaars zijn allemaal aangesloten bij minimaal een erkende beroepsvereniging, zodat gewaarborgd is dat men handelt naar de beroeps(ethische)richtlijnen die zijn gesteld. Bij een beroepsvereniging kun je ook terecht met een klacht of geschil.

Overzicht beroepsverenigingen

  • Julia van Alphen – NIP: 224688
  • Francine Wong Loi Sing-Witz – NIP: 93844
  • Alexandra Dullaart – NIP: 202328
  • Jente van der Heide – NIP: 222350
  • Christina Baal – NIP: 94101942

Kijk voor de klachtenprocedure van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) op de website.

Psychologen Nederland

Wij zijn allemaal aangesloten bij Psychologen Nederland. Psyned bewaakt de kwaliteit van behandelaar en behandeling op verschillende manieren. Bij een geschil kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris van Psyned, lees meer over de klachtenregeling van Psyned.

Contact relatietherapeut Amsterdam

Blijf niet twijfelen, maar neem contact op voor advies in jullie situatie. Ook voor vragen of meer informatie: wij beantwoorden graag al je vragen. Bel ons vrijblijvend op 020 – 261 04 55. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Je mag ons ook een bericht sturen.