Ervaringen van cliënten bij Relatietherapie Amsterdam

Cliënten schreven over hun ervaringen bij mij:

Door je warme en open houding voelde ik me vanaf de eerste sessie op mijn gemak. Dank je wel voor je steun.

Jente creëerde een veilige omgeving, waardoor de zware aspecten van mijn klachten eenvoudiger bespreekbaar werden. Ik kreeg het gevoel dat hij mijn gevoelens voelde, wat vertrouwen gaf.

Toen wij de hulp van Francine hebben ingeroepen, stond onze relatie onder grote spanning. Veel heftige ruzies en weinig begrijp voor elkaar kenmerkten onze relatie. In gezamenlijke gesprekken hebben wij geleerd om een ruzie niet te laten escaleren en daardoor kwam ruimte vrij om het onderliggende probleem aan te pakken. Door de rustige en vertrouwensvolle houding van Francine hebben wij onszelf en elkaar beter leren kennen. Wij hebben meer begrip voor elkaar en hebben beter leren communiceren.

Julia heeft mij enorm geholpen om mijn sociale angsten en onzekerheden te overwinnen. Haar behandelwijze sloot perfect aan bij mijn behoefte. De sfeer tijdens de behandelingen waren altijd heel fijn waardoor ik helemaal mijzelf kon zijn en mijn verhaal heb kunnen doen.

Hier nog een woord van dank. Door jouw zeer goede inzichten in mijzelf en jouw vriendelijke warme steun ben ik van die verschrikkelijke klachten afgekomen. Dat was voor mij eigenlijk niet denkbaar, je bent voor mij een wereldcoach. Je kwam als een vreemde en ging weer weg als vriend.